top of page

Tandlægeskift

 

At skifte tandlæge er ganske nemt for dig. Alt du skal gøre i den forbindelse er, at oplyse os om hvem din tidligere tandlæge er,  og give os tilladelse til at rekvirere din journal og dine røntgenbilleder. Så klarer vi resten for dig.

Vi ser ofte at vores patienter skifter tandlæge pga. flytning. Det kan også være de har fået nyt job, hvor det harmonerer bedre med hverdagen at kunne smutte forbi tandlægen på vejen til eller fra arbejde. Årsagen til tandlægeskift kan være mange, men uanset årsagen, så vil vi gøre vores bedste for at give dig et nemt og hurtigt skifte.

Tandlægeangst

Vi har stor erfaring med patienter der har tandlægeangst. Vores tandlæger sætter en ære i at hjælpe vores patienter af med deres angst. Hvis du har nævnt at du har angst, vil der blive sat god tid af til dig og vi vil altid vil starte med at få en samtale om problemet og svare på de spørgsmål du vil have. Tandlægen vil herefter kigge på dine tænder og forklare dig hvad der skal laves. Inden en behandling skal påbegyndes, forklare tandlægen hvad der skal laves og tempoet bliver sat ud fra dine ønsker. Vi sørger for at der vil være trygge og rolige rammer for dig under hele dit besøg og på denne måde vil vi hjælpe dig af med din angst stille og roligt. Ring eller skriv til os hvis du ønsker en tid.

bottom of page